Colocar aquí el co

AVÍS LEGAL

 

INFORMACIO GENERAL

Seguint el que s'estableix en la Llei 34/2002, d' 11 de juliol, de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informem que aquesta pàgina web és propietat de Xavier Toston i Comas.

DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Tots els continguts d'aquesta pàgina web, entenent com a tals (només a títol enunciatiu no limitatiu) textos, fotografies, logotips, gràfics, icones, tecnologia, projectes de planificació i imatges presents en la nostra pàgina web són propietat d' OPTIMAF i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.
OPTIMAF i els altres signes distintius que apareixen en aquesta pàgina són marques registrades.
La titularitat dels drets de propietat intel·lectual dels continguts i fotografies que apareixen en aquesta pàgina web pertanyen a OPTIMAF.
En el supòsit que qualsevol persona consideri que en la present pàgina web s'esta vulnerant qualsevol normativa referent als drets de propietat intel·lectual i industrial o d'altres drets, preguem que se'ns passi una nota exhibint si procedís el seu millor dret amb l'objectiu de restablir els drets lesionats, si és que l'esmentada lesió s'ha produit.

PROTECCIO DE DADES PERSONALS

Seguint el que s'estableix en la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999, OPTIMAF us comunica que, amb la finalitat de facilitar-vos informació sobre el nostre grup, així com dels nostres productes i serveis oferts, i remetre-us la informació comercial, en aquesta web es poden demanar dades de caràcter personal que seran objecte de tractament informàtic i incorporats als nostres fitxers (bases de dades).
OPTIMAF, com a responsable dels seus corresponents fitxers, considera que en el moment que vostès accepten enviar les seves dades personals mitjançant els formularis o elcorreu electrònic que conté aquesta pàgina web, ens està donant el seu consentiment i autorització per tractar i incorporar les seves dades als nostres fitxers que corresponguin, en el ben entès amb caràcter revocable i sense efectes retroactius, i acepta les condicions establertes pel seu tractament.

© 2016, OPTIMAF

 

ntenido para class "contingut"